Kisvárda, Árpád utca 36.

Árak

Madison Vendégház Ár
Kis Apartman 55.000 Ft / éj
(max. 8 fő részére)*
Nagy Apartman 95.000 Ft / éj
(max. 13 fő részére)*
Kompletten 150.000 Ft / éj

Vendégházunkat kifejezetten azoknak a látogatóinknak ajánljuk, akik több napra érkeznek dolgozni Kisvárdára vagy a környékére. Szállásunk az Árpád utcán található, amely egy külön álló ház wifi-vel, elektromos kapuval. A zárt udvaron több személygépjármű parkolása lehetséges (a helyszínen ingyenes, privát parkoló vehető igénybe). A közelben kb. 5 percre található buszmegálló és élelmiszerbolt.

A szálló három szintes és összesen 20 főnek nyújt kényelmes elhelyezést.

A földszinten a Kis Apartman található, ahol van 3 hálószoba, amely klímával felszerelt és smart televízió is megtalálható benne. A szobákhoz egy közös, újonnan felújított, modern konyha is tartozik, amely jól felszerelt, hiszen megtalálható benne minden, ami szükséges lehet a vendégeink számára (hűtő, mosógép, mikrohullámú sütő, evőeszközök stb.) Itt 8 fő számára biztosítunk kényelmes étkezési lehetőséget. A földszinthez tartozik még egy fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, illetve egy külön helyiségben még pluszban egy mosdó is megtalálható.

A Nagy Apartmanhoz az első emelet és a tetőtér tartozik. Az első emeleten is 3 hálószoba található, amelyekhez szintén tartozik televízió is. A konyha ugyan úgy jól felszerelt, minden szükséges konyhai eszközzel. Ehhez a részhez tartozik még egy társalgó, ahol klíma biztosítja a vendégek kényelmét. Ezen az emeleten is külön fürdőszoba és mosdó található.

A tetőtéren szintén 3 szoba áll rendelkezésre. A közös tér klímával felszerelt és ezen a szinten is található fürdőszoba mosdóval. Kikapcsolódást nyújt fedett teraszunk, ahol vendégeinknek grillezésre és szalonnasütésre is van lehetőség.

Az Apartmanok külön is foglalhatóak.

*Természetesen hosszú távú foglalás esetén egyedi árajánlatra is van lehetőség.

Elérhetőségeink:

  • Telefon: +36706367764
  • E-mail: info@madisonvillage.hu

Galéria